Forum

Drømmer om NHL-kamp på Lillehammer: – Tanken har slått oss

Author Message

Angel92
Date sent: 2017/11/18 03:51:29
– Det er det som er drømmen, erkjenner prosjektleder <a href="http://www.mapleleafsprosale.com/dave-keon-jersey-c-1_35.html">http://www.mapleleafsprosale.com/dave-keon-jersey-c-1_35.html</a> for lørdagens begivenhet i Håkons hall, Kjell Stenberg overfor VG.
Han har nok å henge fingrene i med kun timer igjen til hans klubb Lillehammer tar imot serieleder Storhamar til hockeyfest foran nesten 10.000 tilskuere.
– Nå er det nært utsolgt. Her blir tilskuerantallet 9.700. Og naturligvis vil det være mange personer i sving utenom dette, så 10.000 kommer innenfor portene, sier Stenberg.
Det knuser den tidligere norgesrekorden på 7 405 fra Hamar OL-Amfi og Storhamar mot Vålerenga i 2004.
Det er første gang på 18 år at det spilles ishockeykamp i Håkons hall.
Utsolgt og 9200 tilskuere er solid rekord for en innendørs-kamp i den norske eliteserien.
Håkons hall-prosjektet er sparket igang grunnet Lillehammer Ishockeyklubbs 60-årsjubileum. Men med en ambisjon om å kunne ha én uke med is i arenaen hvert år.
– Det er planen at barn- og ungdom skal få oppleve det hvert år, og at det hele avsluttes med en storkamp.
– Storkamp ja? Det var 13.000 som så NHL i Stockholm denne måneden, er det mulig å få en sånn kamp hit?
– Tanken har slått oss, sier Stenberg, som gjerne skulle sett Mats Zuccarello spille for sitt New York Rangers her i Norge.
– Hallen står der, og vi <a href="http://www.mushiku.com/11-brendan-gallagher-jersey-c-1_47.html">http://www.mushiku.com/11-brendan-gallagher-jersey-c-1_47.html</a> vet allerede ved denne kampen at det er nasjonal interesse for å se ishockey i Håkons hall. Men det ligger ingen konkrete planer foreløpig.


Simple PHP Forum Script - Webestools