Forum

Legendaarinen "Professori" Yle Urheilulle: "Selänne

Author Message

Angel92
Date sent: 2017/11/17 04:02:20
erityisesti yksilötaitonsa ansiosta. <a href="http://www.hdyapim.com/connor-murphy-jersey-c-1_50.html">http://www.hdyapim.com/connor-murphy-jersey-c-1_50.html</a> Igor Larionov kuuluu Kanadassa ehdottomasti kaikkien aikojen arvostetuimpiin ja tunnetuimpiin venäläispelaajiin. Huipputaitava ja suurta älykkyyttä kaukalossa aina henkinyt Larionov aateloitiin Hockey Hall of Fameen kymmenen vuotta sitten.
Kanadassa "Professoriksi" nimetyllä Igor Larionovilla on suuri kunnioitus nyt aateloitua Teemu Selännettä ja hänen pitkää uraansa kohtaan.
– Hän oli "Finnish Flash", suomalainen salama. Siinä on heti päällimmäisin muistoni Teemu Selänteestä, Larionov muistelee hymyillen Yle Urheilulle.
– Hänellä oli suuri vaikutus NHL-jääkiekkoon. Teemulla on Jari Kurrin ohella ollut suomalaispelaajista suurin vaikutus NHL-jääkiekkoon. He pystyivät viemään pelaamisen toiselle tasolle, Larionov hehkuttaa.
– Teemun sitoutuminen jääkiekkoon sekä taitotaso olivat huikella tasolla ja hän pystyi osoittamaan ne jokaisessa pelissä. Hän oli sellainen pelaaja heti ensimmäisestä NHL-ottelusta ihan viimeiseen peliinsä asti.
Peräti 42-vuotiaaksi asti NHL:ssä huipputasolla pelannut Larionov muistuttaa, että myös Selänne on jättänyt oman perintönsä lajin historiaan.
– Sanoisin, että Teemun perintö jääkiekolle on se, että hän seurasi Jari Kurrin jalanjälkiä. Molemmat yhdessä edustivat myös suomalaista jääkiekon ylpeyttä parhaimmillaan , hän toteaa.
– Teemun johtajuus, taitotaso, maalinteon terävyys ja myös joukkueelle pelaaminen olivat ensiluokkaisella tasolla, legendaarinen Larionov tiivistää Yle Urheilulle.
Igor Larionov pelasi NHL:ssä yli <a href="http://www.iceboxsf.com/shea-theodore-c-1_5.html">http://www.iceboxsf.com/shea-theodore-c-1_5.html</a> 900 ottelua ja voitti Stanley Cupin kolme kertaa Detroit Red Wingsin riveissä.


Simple PHP Forum Script - Webestools