Forum

Wilt u niet gewond

Author Message

sweet
Date sent: 2017/11/06 06:55:50
Ondanks de rallykreet dat we 'geboren zijn om te rennen', komt goed lopen voor de meesten van ons niet vanzelf, niet nadat ons lichaam vele uren body-scrunching, het verbinden van de gewrichten op Nike Air Max 95 Femme school en op het werk heeft geregistreerd. Sterker nog, hardlopers raken gewond - volgens sommigen gaat tot 80 procent van hen elk jaar buitenspel.

Dus hoe kan een onverschrokken loper zoals jij blessures voorkomen en je lichaam opnieuw verbinden met zijn natuurlijke stap? Verkopers in uw sportwinkel zullen u vertellen dat het om schoenen gaat. Hun bewering: de meeste mensen grijpen elke oude hardloopschoen van het rek in plaats van de juiste schoen te kiezen voor hun type voet en hun loopstijl. Maar hoe weet je welke schoen bij je past? "Krijg een ganganalyse," zullen ze Adidas Gazelle Womens zeggen.

Een loopanalyse helpt u erachter te komen hoe u uw hardloopvorm kunt verbeteren. Soms gaat het om een ??laboratorium, infraroodcamera's, 3D-bewegingsanalyse, spierfunctiemetingen en kracht- en drukmetingen, maar dat is de super-deluxe versie. Meestal Adidas ZX Flux Mujer is het gewoon een verkoper in een Nike Air Max Command Womens schoenenwinkel die je bestudeert terwijl je op een loopband loopt.

De toonhoogte van hardloopschoenenbedrijven gaat ongeveer als volgt: je voetboog begrijpen en hoeveel je proneert is essentieel als je de juiste loopschoen wilt kiezen. Pronatie verwijst naar de mate waarin uw voet naar binnen rolt als u landt: u landt een beetje aan de buitenkant (onderprons), een beetje aan de binnenkant (overpronaat) of recht naar beneden in het midden (neutraal uitsteeksel).

Tegenwoordig worden veel loopschoenen ontworpen na specifieke pronatiepatronen. Adidas NMD Womens Als u een normale boog heeft, bent u waarschijnlijk een normale pronator en wordt een stabiliteitsschoen die een matige pronatiecontrole biedt, ideaal geacht voor u. Hardlopers met platte voeten zijn meestal overpronaat, dus ze hebben een bewegingsregelaar verkocht die de pronatie regelt. Hoogbogen hardlopers zijn meestal ondervertegenwoordigd, dus ze doen het het best in een neutraal geschoeide schoen die een meer natuurlijke voetbeweging bevordert.

Wilt u niet gewond raken? Verkrijg de juiste schoen. Wil je de juiste schoen? Ontdek hoe je rent. Wilt u weten hoe u rent? Krijg een ganganalyse. Eenvoudig genoeg, maar is het legitiem?


Simple PHP Forum Script - Webestools